11/19/2013

Svečano zatvaranje 24. sezone međunarodnih volonterskih radnih kampova u Srbiji

26. novembra u Aero klubu u Beogradu (Uzun Mirkova 4/II), od 14.00 do 18.00 sati.


Zatvaranje sezone letnjih volonterskih programa (radnih kampova) MIS-a u Srbiji je ujedno i završni događaj projekta „Volonteri – aktivni i mobilni mladi“ podržanog od strane Ministarstva omladine i sporta, a namenjen je kako medijskoj prezentaciji rezultata projekta u celini, upoznavanju predstavnika Ministarstva, korisnika i partnera projekta, medija i šire javnosti sa primerima dobre prakse među sprovedenim volonterskim programima, kao i predstavljanju štampanog priručnika za organizatore volonterskih programa i novog inovativnog instrumenta MIS-VSS za promovisanje i vrednovanje volontiranja - onlajn kursa o volontiranju.

Pored toga, događaj je i mesto susreta različitih profila partnera MIS-VSS u međunarodnoj razmeni volontera i svojevrsan radni sastanak za planiranje budućih aktivnosti.


Događaj će okupiti do 55 ključnih aktera letnjih volonterskih programa MIS-a: organizatori međunarodnih volonterskih programa u Srbiji, naše kontakt tačke za slanje volontera na međunarodne programe  inostranstvo, mladi lideri volonterskih programa, volonteri, učesnici Putujućeg karavana (jedne od ključnih aktivnosti projekta), a među njima Kancelarije za mlade i udruženja mladih i za mlade iz cele Srbije, kao i zaslužne organizacije i pojedinci. 

Putni troškovi (autobus, voz) su obezbeđeni i biće isplaćeni pošto nam pošaljete povratne karte poštom. 

Prijava za događaj je ovde, a agendu ćete naći ovde.  S obzirom na limitiran broj mesta, molimo vas da sačekate da vam potvrdimo učešće.

Nema komentara: