7/25/2013

Međunarodnom trening "DISCRIMIN-ACTION" u Francuskoj


U životu ćemo sigurno biti nekada diskriminisani, ali ćemo isto tako i mi diskriminisati druge. Osim ako ne naučimo kako da prepoznamo kada se o nama ili drugima zaključuje iz predrasuda a ne iz ličnog iskustva. 

Otvaramo konkurs za učesnike na međunarodnom treningu "DISCRIMIN-ACTION" u Francuskoj, u okolini Pariza koji traje od 9. do 15. septembra ove godine.

Poziv za zainteresovane je otvoren do 29.07.2013. u 10 sati ujutru. Potrebno je da znate engleski i da ste motivisani da izađete iz kulturnih obrazaca na koje ste navikli kako biste naučili da razmišljate o kulturnoj različitosti.
Izabraćemo 4 učesnika, koji će se pridružiti grupi iz Italije, Albanije, Makedonije, Bosne i hercegovine i Francuske.
Vise o treningu vidite u prilogu.
Prijava se nalazi na ovde.

1. avgusta ćemo obavestiti sve zainteresovane o rezultatu selekcije, a izabrani će u naredna dva dana biti pozvani da popune prijavu na engleskom, uplate participaciju od 4.800 dinara i dođu do nas da prijavu potpišu. Ukoliko izabrani učesnici to ne urade u ta dva dana, izgubiće pravo da ucestvuju i njihovo mesto ce biti ustupljeno nekom drugom.
Ovaj trening, kao i svi omladinski programi Evropske komisije, podrazumeva plaćene troškove smeštaja, hrane i samog programa, dok učesnici plaćaju kartu od čega će po povratku kući dobiti nazad 70% (limit za celu kartu je 280 evra).
Uzmite u obzir da sami plaćate kartu, i da će vam biti vraćeno 70% kada, po povratku u Srbiju, pošaljete/donesete originale karata nama, a mi da ih pošaljemo organizatorima u Francusku. 
Pročitajte pažljivo uslove prijavljivanja koji su sastavni deo prijave. Ako budete selektovani, bice potrebno da tu prijavu i potpišete. Ako ste iz Beograda, u našoj kancelariji, ako ne, onda ćete nam poslati poštom.
Očekujemo vas!
Vaši Istraživači

Nema komentara: